Ezhel – Olay şarkısı YouTube trendlerden kaldırıldı!

Ezhel - Olay

YouTube Türkiye yine sansasyonel bir olaya imza attı. Türkiye’de yaşanan olayları eleştiren Ezhel – Olay şarkısı YouTube trendlerden kaldırıldı.

Google’ın bünyesinde yer alan YouTube‘un, insanları bastırmak ve bir misyona doğru yöneltmek için video önerilerinde bulunduğu ve trendleri ona göre listelediği bir çok kez dile getirilmişti.

YouTube Music ve YouTube Premium nasıl iptal edilir?

YouTube, sözde özgün içerik üretenlere destek veren bir platform olmasına rağmen, Enes Batur‘un başka YouTuber’lardan özendiği/esinlendiği videolara en ufak bir işlem yapmamıştı.

Ezhel – Olay şarkısı YouTube trendlerden kaldırıldı!

YouTube Türkiye şimdi yeni bir sansasyonel olaya imza attı. Ünlü Rapçi Ezhel’in Türkiye’de yaşanan olaylara karşı kendi düşüncesini belirttiği Olay şarkısı kısa süre içerisinde yoğun ilgi görmüş ve YouTube trendlerde 2. sıradaki yerini almıştı. YouTube bu video için söylenene göre; ilk olarak yaş sınırlaması getirmişti.

YouTube şimdi de videoyu trendlerden kaldırdı. YouTube’un neden böyle bir şey yaptığı henüz bilinmiyor. Ezhel’in Olay şarkısının neden YouTube trendlerden kaldırıldığı henüz bilinmiyor. Bakalım YouTube Türkiye cephesi konu ile ilgili dişe dokunur bir açıklama yapacak mı?