ENO feat Ezhel – Mon Ami klibi yayınlandı

ENO feat EZHEL - Mon Ami

Merakla beklenen ENO feat Ezhel – Mon Ami klibi bugün yayınlandı. Almanca ve Türkçe Rap’in yeni meyvesi Mon Ami’yi bakalım beğenecek misiniz?

Elazığ doğumlu olan Ensar Albayrak, (ENO) uzun yıllardır Almanya’da Rap şarkıları üretiyordu. Şu sıralar Almanca Rap’e sarmış olan Ezhel, UFO361’den sonra şimdi de ENO ile feat attı. Mon Ami isimli klip ile karşımıza çıkan ikili, oldukça hoş bir işe imza atmış.

YouTube gizlilik kuralları çocuklar için ne ifade ediyor?

Son dönemde büyük sükse yakalayan ve lirikleri ile Ais Ezhel günlerindeki kaliteyi yakalayan Ezhel, yakında Almanca rapçiler ile yeni düetlere imza atacak gibi görünüyor.

ENO kimdir?

‘Mercedes’, ‘Penthouse’ ve ‘Wer macht Para’ şarkılarıyla başarıyı yakalayan Eno, “Wellritzstrasse” albümüyle 150 milyondan fazla stream alarak Almanya’da ilk 5’e girmeyi başardı. 2019 başında çıktığı Almanya turnesinin tüm biletleri satıldı ve toplamda 17 bin dinleyiciyle buluştu.

Mon Ami’nin Orkan Çe tarafından çekilen klibini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ezhel kimdir?

2017 yılında piyasaya sürdüğü “Müptezhel” albümüyle Türkçe trap ve rap müzikte yeni bir dönemin kapılarını açan Ezhel, kısa süre içerinde yayımladığı ‘İmkansızım’, ‘Felaket’, ‘AYA’ gibi şarkılarıyla Türkiye ve Avrupa’da başarısını sürdürdü. Ufo361 ile birlikte kaydettiği “Lights Out” albümüyle listelerin üst sıralarına yerleşti.

Peki, siz Türkçe Rap’in evrildiği yeni hali hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkçe Rap bu şekilde mi ilerlemeli yoksa eskiden olduğu gibi protest haline mi dönmeli?