Fight Kulüp şarkısı dislike rekoru kırabilir!

Fight Kulüp

Killa Hakan & Ceza & Ezhel & Ben Fero düeti sonrası ortaya çıkan Fight Kulüp şarkısı, YouTube Türkiye’de dislike rekoru kıracak gibi görünüyor.

Almanya’da yaşan ve Türkçe Rap müziğin oluşmasında büyük katkıları olan Killa Hakan, Ceza’yı da yanına alarak Rap değil “TRAP” müzik üreten Ezhel ve Ben Fero ile geçtiğimiz haftalarda düet yapmıştı. Fight Kulüp adını taşıyan bu parçayı, Norm Ender’in Mekanın Sahibi isimli parçadan sonra yayınlamak gibi bir hataya düşen ekip, eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Fight Kulüp beğenilmeme rekoru kıracak

Ceza ve Ezhel’in verse’lerinin topaladığı şarkının klibi YouTube üzerinden yayınlamış ve dislike’ın hızlı artmasından sonra like ve dislike göstergeleri kapatılmıştı. Geçtiğimiz günlerde yeniden açılan bu beğeni ve beğenmeme sayıları, şarkının 1 milyondan fazla kişi tarafından beğenilmediğini gözler önüne serdi.

YouTube Premium Full HD video indirme imkanı sunacak!

Eğer bu şarkı bu hızla dislike almaya devam ederse, YouTube Türkiye’de en fazla beğenilmeyen şarkı unvanını eline alacak. Hatta 1 milyondan fazla dislike ile unvanı eline almış bile olabilir.

Son olarak 17 milyondan fazla kişinin dinlediği bu parçanın Haziran ayında kaydedildiğini yani Norm Ender’in Mekanın Sahibi şarkısına karşılık olmadığını belirtelim.