Exxen dizileri korsana yenik düştü!

Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen’in dizileri şimdiden korsana düştü. İşte Exxen dizileri ve konu ile ilgili diğer detaylar.

Bir süredir Türkiye’nin gündeminde olan Exxen nihayet yayın hayatına başladı. Başlamasına başladı fakat Exxen’in mobil uygulaması bile olmadan izleyicilerin karşısına çıkması büyük tepki çekti.

Bilindiği üzere dijital yayın içeriklerinin en çok takip edildiği platformlar akıllı telefonlar ve akıllı televizyonlar. Exxen ise bu iki platformda da yer almıyor. Bu platformu izlemek için tek yol Exxen’in internet sitesinden geçiyor. O da zaman zaman donup, hata veren site kullanıcıları adeta çileden çıkardı.

9.90 ve 19.90 TL olmak üzere iki farklı abonelik opsiyonu sunan Exxen’in içerikleri ise ilk günden korsana düştü.

Exxen dizileri korsana yenik düştü!

Aslında Exxen dizilerinin korsan platformlarda yayınlanıyor olması pek de sürpriz değil. Eninde sonunda bu diziler farklı platformlarda karşımıza çıkacaktı. Asıl ilginç olan dizilerin ve içeriklerin bu kadar hızlı korsana düşmüş olması.

Exxen 1 Ocak’ta yayın hayatına başladı. İçerikler ise yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra korsan platformlarda yerini aldı.

İşin ilginç yanı Exxen içeriklerinin yer aldığı platformların da çökmesi oldu. Yani Exxen’in hitap ettiği kitlenin yine bedava izleme yollarını tercih ettiğini söyleyebiliriz.

Zaten bu kitle YouTube içeriklerini de ücretsiz olduğu için tercih ediyorlardı. Dolayısıyla Exxen’i de korsan platformlardan takip etmeleri sürpriz olmadı.

Exxen nedir? Nasıl üye olunur?


Yorumlar kapatıldı.