Exxen nedir? Nereden üye olunur?

Exxen sosyal medyada büyük tepki çekti

Teknoloji geliştikçe ve evde vakit geçirme süresi uzadıkça dijital ortama olan ilgi de bir o kadar artış göstermekte. Günümüzde Netflix ve benzeri yapımlar artık televizyondan daha çok ilgi görüyor ve konuşuluyor. 2021’e girmemiz ile birlikte Acun Ilıcalı’nın yeni dijital projesi olan Exxen yayın hayatına başladı.

Exxen nedir?

Exxen en basit tabiriyle ifade etmemiz gerekirse, Acun Ilıcalı tarafından kurulan online dizi ve film platformudur. Platform, kullanım açsınından hepimizin alışık olduğu Netflix’e oldukça benziyor. Platforma üye olarak içerisinde yer alan içerikleri izleyebilir ve bunlardan faydalanabilirsiniz. Yeni yılın ilk saatlerinde yayına giren Exxen’de olan başlıca yapımlar ise bunlardan oluşuyor; Konuşanlar, Şeref Bey, Vahşi Şeyler, TolgaShow, Sihirli Annem, Garaj, Kirli Çamaşırlar,O Adam Oldu Mu?

Exxen nedir? Nereden üye olunur?

Nasıl üye olunur?

Acun Ilıcalı’nın kurmuş olduğu bu dijital platforma üye olmak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken Exxen’in sitesine giriş yaparak, normal bir siteye üye olur gibi üye olmak. Üye olurken ilk 1 hafta ücretsiz deneme süresinde de yararlanabilirsiniz. Bu denemeden sonra aylık 10 lira gibi bir ücrette bu platformdan faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca Exxen’in iOS ve Android için de uygulaması da mevcut. Bunları telefonunuza indirip, oradan da platformdaki içeriklere kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Acun Ilıcalı, yeni platformu hakkında “Bayıldım. Güzel bir platform olacak. İçerik olarak da ciddi zengin olacağını düşünüyorum. Benim hayalini kurduğum bir projem var bir sürpriz programı. Onu yapacağım. Kendime bir ekip kuruyorum bu program için. Çok iddialı bir model programı yapacağız. Türkiye’nin en iyi modellerini seçeceğiz. Onun dışında belgesellerimiz var. Çok önemli birimlerden çok önemli destek alacağımızı düşünüyorum.” açıklamalarında bulundu.

Fiat Egea SW fiyatları düştü! Bu kampanya kaçmaz!