Evolve Ne Zaman Gelecek?

Evolve logo

Turtle Rock şirketinin geliştirdiği Evolve’ın ne zaman duyurulacağı merak ediliyor. Left 4 Dead’i geliştiren Turtle Rock’ın yeni oyunu olan Evolve’ın çıkış tarihi yayınlanan yeni teaser ile oyunun çıkış tarihine atıfta mı bulundu?

Evolve-logo

Yayınlanan yeni teaser’da 11 Şubat tarihine işaret ediliyor. Videoda ayrıca “The hunt begins… see more soon.” (“av başlıyor, çok yakında fazlasını görün”) Şeklinde ibarede yer alıyor. 2008 yılında çıkışını gerçekleştiren Left 4 Dead oyuncular tarafından beğenilmiş ve ortalamanın üzerinde not almayı başarmıştı. Steam aracılığıyla bir oyuncu kitlesine ulaşan Left 4 Dead üzerinden fazla zaman geçmemişti ki oyunun ikincisi çıktı ve aynı başarıyı devam ettirdi.

Çok oyunculu bilimkurgu oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkacak oyun Evolve’ın dağıtımcılığını 2K üstlendi. Left 4 Dead gibi başarılı bir oyun çıkaran ekibin yeni sunduğu oyun Evolve fazlasıyla merak uyandırmış bulunuyor. Çıkış tarihi henüz belli olmayan Evolve için yayınlana teaser bu tarihi atıfta bulunuyor olabilir.

Yayınlana teaserı aşağıdan izleyebilirsiniz.