Surface Pro 3, 25 Yeni Ülkede Satışa Sunuldu

Surface Pro 3 25 Yeni Ülkede Satışa Sunuldu

Microsoft’un Haziran ayında piyasaya sürdüğü üst düzey tableti Surface Pro 3, 28 Ağustos’tan itibaren 25 yeni ülkede kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Mayıs ayında New York’ta düzenlenen etkinlik kapsamında Microsoft tarafından resmi olarak tanıtılan Surface Pro 3, Haziran ayında ABD ve Kanada’da satışa sunulmuştu. Amerikalı teknoloji devi Microsoft’un şu ana kadar piyasaya sürdüğü en gelişmiş tablet olan Surface Pro 3 özellikle kurumsal kullanıcılardan büyük ilgi görmüş olsa da, bazı kullanıcıların ısınma ve Wi-Fi bağlantısı sorunları yaşaması tabletin çıkışına gölge düşürdü.

Surface_Pro_3

Surface Pro 3‘te ortaya çıkan bu teknik sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir başlangıç yapan Microsoft bir yandan bu sorunları gidermek için sıkı bir çalışma yürütürken, bir yandan da tableti yeni pazarlara taşımaya devam ediyor. Şu ana kadar ABD, Kanada ve Japonya’da satışa sunulmuş olan tablet, 28 Ağustos’tan itibaren 25 yeni ülkede kullanıcıların beğenisine sunulacak. Avustralya, Çin, Almanya, Fransa ve Birleşik Krallık gibi önemli pazarları da içerisinde barındıran bu 25 ülke arasında Türkiye yer almamış olsa da, Surface Pro 3‘ün 28 Ağustos’tan sonra diğer pazarlara da hızla yayılması bekleniyor.

LG G3 Stylus Gün Yüzüne Çıktı