Evolve Çıkış Tarihi Açıklandı

Evolve Çıkış Tarihi Açıklandı

2K ve işbirliğine dayalı klasiği Left 4 Dead’in yaratıcısı Turtle Rock Studios, yeni çoklu oyuncu shooter deneyimi Evolve’un Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için tüm dünyada 21 Ekim 2014 tarihinde satışa sunulacağını duyurdu.

2K ve işbirliğine dayalı klasiği Left 4 Dead’in yaratıcısı Turtle Rock Studios bugün yeni çoklu oyuncu shooter deneyimi Evolve’un Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için tüm dünyada 21 Ekim 2014 tarihinde satışa sunulacağını duyurdu.

Evolve Çıkış Tarihi Açıklandı

Evolve oyuncu kontrolündeki tek bir yaratığa karşı mücadele verecek dört avcıdan oluşan takım ile işbirliği ve rekabete dayalı çoklu oyuncu deneyimlerini ustaca birleştirecek. Uzak gelecekteki bir uzaylı gezegeninde geçen oyunda oyuncular avlarını adrenalin dolu 4’e 1 maçlarda haklamaya çalışacaklar. Evolve’da birçok yaratık, avcı, oyun modu ve harita bulunacak ve oyunculara inanılmaz bir oynanış çeşitliliği ve neredeyse sınırsız tekrarlanabilirlik sunulacak. Evolve 10-12 Haziran tarihleri arasında E3’te 2K’nın Los Angeles Fuar Merkezinin Güney Salonunda bulunan standında (#1301) oynanabilir olacak.

Middle Earth: Shadow of Mordor’dan Hikaye Fragmanı