The Evil Within İçin İlk DLC Duyuruldu

4 evil within cover art

Geçtiğimiz aylarda oyunseverlerle buluşan hayatta kalma oyunu The Evil Within’in önümüzdeki yıl yayınlanacak olan indirilebilir içerik paketleri duyuruldu.

Oyun dünyasının en başarılı korku serileri arasında yer alan serisinin yaratıcısı olan Shinji Mikami tarafından 2010 yılında kurulan Japon oyun stüdyosu Tango Gameworks, ilk oyunu olan The Evil Within’i geçtiğimiz aylarda oyunseverlerin beğenisine sundu. Oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanan ve tüm zamanların en başarılı hayatta kalma oyunları arasına girmeye başaran The Evil Within’i oyunsverler için daha da cazip hale getirmek isteyen yayımcı firma Bethesda Softworks, oyun için ilk indirilebilir içerik paketlerini duyurdu.

The_Evil_Within

Önümüzdeki yıl The Evil Within kullanıcılarının beğenisine sunulacak olan bu indirilebilir içeriklerin ilki The Assignment olacak. The Assigment DLC’si The Evil Within’in ana karakteri Dedektif Castellanos’un ortağı olan Juli Kidman’ın hikayesinin ilk kısmını anlatacak. Daha sonra yayınlanacak olan The Consequence DLC’si ise The Assigment’ın kaldığı yerden devam edecek ve Kidman’ın hikayesini sonlandıracak. The Evil Within için yayınlanacak olan son indirilebilir içerik paketi ise The Keeper adını taşıyacak. Her üç indirilebilir içerik paketinin de 2015 yılı bitmeden yayınlanmış olacağı belirtiliyor.

Galaxy Alpha Android 5.0 İçin Çok Beklemeyecek