The Evil Within 2 için yeni video!

the evil within 2

Bethesda ve Tango Gameworks işbirliği ile geliştirilen The Evil Within 2 için yeni bir video daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bethesda ve Tango Gameworks tarafından geliştirilen The Evil Within 2, E3 2017 kapsamında duyurulmuştu. Bizleri bir kez daha STEM’lerin ürkütücü dünyasına çekecek olan yapım önümüzdeki ay raflardaki yerini alacak.

The Evil Within 2’de Sebastian Castellanos isimli bir dedektifi canlandıracağız. Çeşitli nedenlerden ötürü herşeyini kaybeden dedektifin, kızını geri alabilmek için STEM dünyasında giriştiği amansız mücadeleye tanıklık edeceğiz.

İlk oyundan daha farklı bir oynanış dinamiğine sahip olması beklenen The Evil Within 2, salt aksiyon üzerine kurulu bir yapım olmayacak. Zira oyunda yaratıklarla mücadele etmeden de ilerleme şansına sahip olacağız. Yani bir yaratık gördüğümüzde illa onu öldüreceğiz diye bir kanun bulunmuyor. Dilersek, gölgelere sığınarak, saklanarak da yolumuza devam edebileceğiz.

Oyunun yapımcısı Tango Gamework, The Evil Within 2 için geçtiğimiz gün yeni bir video daha yayınladı. Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Video genel itibari ile STEM dünyasında karşılaşabileceğimiz yaratıklara odaklanmış durumda. Oyunda kapalı mekanlar kadar acık mekanların da hayli fazla olduğunu görüyoruz.

The Evil Within 2, 13 Ekim’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak. Dilerseniz oyunu şimdiden ön sipariş verme imkanınızın bulunduğunu da hatırlatalım. Şimdiden korku dolu oyunlar dileriz.