Oyun İçin En İyi Android Cihazlar Belirlendi

NVIDIA Shield 2 nin Cikis Tarihi Belli Oldu

Oyun için en iyi Android cihazlar listesi hazırlayan Futuremark firması NVIDIA Shield Tablet, Nexus 9 ve Xiaomi MiPad’i listesinin zirvesine yerleştirdi.

Tablet veya akıllı telefon satın alırken dikkat edilen unsurların başında oyun için ideal olması gelmiyor olsa da, mobil cihazlarından oyun oynamayı tercih eden kullanıcıların sayısı hiç de az değil. İşte bu kullanıcıların Android cihaz alırken hangi tabletleri veya akıllı telefonları tercih etmeleri gerektiğini araştıran Futuremark, oyun oynamak için en iyi elverişli Android cihazları gösteren yeni bir liste yayınladı.

NVIDIA_Shield

Popüler grafik test etme platformu 3D Mark’ın arkasındaki firma olan Futuremark tarafından yayınlana bu listede, oyun oynamak için en iyi Android cihaz olarak NVIDIA Shield Tablet seçildi. Shield Tablet’te olduğu gibi Tegra K1 yonga setini kullanan Xiaomi MiPad ve Nexus 9‘un da listenin ikinci ve üçüncü sıralarında yer almaları Tegra K1’in oyunseverler için ideal bir işlemci olduğunu gösterdi. Tegra K1 kullanan üç tablet tarafından ele geçirilen ilk üçün ardından ise Snapdragon 805, 801 ve Exynos işlemcileri kullanan çeşitli akıllı telefon ve tabletler yer aldı.

Akıllı telefonlar söz konusu olduğunda ise oyun için en iyi Android cihazlar listesinin zirvesinde Google’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Nexus 6 yer aldı. Nexus 6’yı ise Galaxy 5S, Motorola DROID Turbo ve Samsung Galaxy Note Edge gibi üst düzey cihazlar yer aldı.

Galaxy A7’nin Özellikleri Ortaya Çıktı