Ethereum yeni bir rekor kırabilir

Ethereum

Kripto para denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Ethereum şu sıralar yeni bir rekor kırabilir. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Bu hafta kripto para yatırımcıları açısından pek de iyi geçmedi. Ansızın başlayan düşüş sonrası bazı altcoinler yüzde 90’a varan değer kayıpları yaşadı. 60.000 doların üzerinde yatay olarak seyreden Bitcoin ise düşüşe geçerek 55.000 doların altına düştü.

Bitcoin’in düşüşü genel olarak diğer altcoinleri de etkiledi. Yalnızca bir kaçı Bitcoin’deki bu düşüşe karşı direnç gösterebildi. Bitcoin’in düşüşüne karşı direnç gösteren altcoinlerin başında da ETH yani Ethereum geliyor.

Ethereum yeni bir rekor kırabilir

Kripto para analizcileri ETH’nin bu güçlü duruşunun yeni bir rekorun da habercisi olabileceğini belirtiyorlar. Hatta bazı uzmanlara göre ETH kısa bir süre sonra 3000 dolar bandını test edebilir.

Açık konuşmak gerekirse ETH’nin 3000 dolar bandını test etmesi bizler için büyük bir sürpriz olmayacaktır. Çünkü ETH değeri Nisan öncesine kadar sürekli baskılanıyordu. Malum 1 Nisan’da gerçekleşeceği iddia edilen saldırı yüzünden ETH değeri belli bir seviyenin altında sıkışıp kalmıştı.

Bahse konu saldırı gerçekleşmeyince ETH değeri de hızlı bir şekilde yükselişe geçti. Haberi yazdığımız sırada ETH değeri 2300 doların üzerinde geziniyordu.

Dip not olarak belirtelim. Bu içerikte yer alan hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi değildi. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız daha doğru olacaktır.

ETH madenciliği bitiyor işte tarih