Ethereum yatırımcıları Temmuz ayına kilitlendi

Ethereum fiyatı yeni zirveler

Kripto para denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Ethereum için geri sayım başladı. Ethereum yatırımcıları temmuz ayına kilitlendi.

Ethereum ağının kripto para sektörü için hayli büyük bir önem taşıdığını söyleyebiliriz. Mevcut piyasada işlem gören tokenlerin büyük bir çoğunluğu Ethereum ağında bulunuyor. Dolayısıyla bu token işlemleri için de Ethereum yakılıyor. Özellikle son 6 ay içerisinde Ethereum’daki işlem ücretleri çok yüksek seviyelere ulaşmıştı.

Bu işlem ücretlerini düşürecek olan güncelleme ise Temmuz ayında yayınlanacak. Temmuz ayında yayınlanacak olan bu güncelleme ile Ethereum’un market değerinin daha da yükselmesi bekleniyor. Son dönemde 2 bin doların altında işlem gören Ethereum’un Temmuz güncellemesi sonrasında tekrardan çıkış trendine geçebileceği ön görülüyor.

Ethereum yatırımcıları Temmuz ayına kilitlendi

Temmuz ayındaki bu güncellemenin yatırımcılar için olumlu bir haber olduğunu söyleyebiliriz. Fakat madenciler için tam tersi bir durum söz konusu. Çünkü bahse konu bu güncelleme ile madencilerin gelirleri bir tık daha düşmüş olacak.

Zaten son dönemde zorluğa bağlı olarak Ethereum madencilik gelirleri düşmüştü. Dolayısıyla yeni sistemde gelirler doğrudan güncelleme odaklı düşmüş olacak.

Çünkü ETH ağındaki işlemler PoW yerine PoS yöntemiyle gerçekleşmeye başlayacak. Elbette bunun nasıl bir yansıma yapacağını tahmin etmek şimdilik güç. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimizin hiç biri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Honor 50 Serisi satışları bir dakikada 77 milyon doları aştı