Ethereum tekrardan 4 bin dolar olacak mı?

Büyük Bitcoin transferi

Hafta sonu 3 bin doların üzerinde bir grafik çizen Ethereum akıllara aynı soruları getirdi. Acaba ETH tekrardan 4 bin dolar barajını aşabilecek mi? İşte detaylar.

Ethereum tekrardan 4 bin dolar olacak mı? Hemen yazımızın başında belirtelim. Bu içerikteki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanızı öneririz.

Şimdi gelelim haberimize. Bilindiği üzere son günlerde bir ETH kasırgasıdır koptu gidiyor. Bitcoin’in ardından en değerli 2. kripto para konumunda yer alan ETH, sadece son bir haftada yüzde 10 oranında değer kazandı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl ETH ağında önemli bir güncelleme gerçekleşti. Bu güncelleme sonrasında Ethereum’daki işlem ücretleri önemli oranda düştü. Bununla birlikte Ethereum’a olan ilgi arttı ve kısa sürede 3000 dolar bandı geçildi.

e2 1

Ethereum tekrardan 4 bin dolar olacak mı?

Bir ara 2600 doların altında sıkışıp kalan ETH, 20 Mart sonrasında ise adeta coştu. Kısa sürede 3000 dolar direncini kıran ETH, önce 3100 dolar ardından da 3200 doları aşarak önemli bir başarı gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde 3050 dolar seviyelerini test eden ETH buralardan 2900 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ardından hızla 3000 doları geçen ETH kritik 3200 dolar direncinde takıldı. Peki rekor gelecek mi?

Bazı uzmanlar ETH’nin yükselişinin kademeli olarak devam edeceğini söylüyorlar. Yani dönemsel olarak düşüşler yaşansa da ETH’nin daha gidecek çok yolu var. Bu yol en sonunda 4 bin dolara kadar uzanacak. Fakat bunun için net bir süre vermek çok zor.

Elbette tekrardan dip not olarak hatırlatalım. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Keza ETH’nin 1600 dolar seviyesine ulaşıp 70 dolara kadar düştüğü günleri de unutmamak gerekiyor.

iPhone 14 Pro Max 2TB depolama ile gelecek!