Ethereum güncellemenin etkisiyle değer kazanıyor

Ethereum fiyatı yeni zirveler

Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, güncellemenin etkisiyle değer kazanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar.

Altcoin denildiğinde pek çok kişinin aklına gelen ilk coinlerden birisi de Ethereum oluyor. Bilindiği üzere Ethereum bu yılın başlarında hayli düşük seviyelerdeydi. Fakat kripto paralara olan ilginin artmasıyla birlikte Ethereum da önemli ölçüde değer kazandı.

ETH bir ara 4000 dolar seviyesinin de üzerine çıkarak önemli bir direnç noktasını geride bırakmıştı. Fakat Mayıs ayının son haftasında yaşanan düzeltme ile birlikte ETH fiyatı da 2000 doların altına kadar düştü.

Hatta geçtiğimiz haftaya kadar ETH değeri 1900 dolar seviyelerinde seyrediyordu. Temmuz ayında gerçekleşecek olan güncellemenin etkisiyle birlikte ETH değer kazanmaya başladı.

Ethereum güncellemenin etkisiyle değer kazanıyor

Ethereum ağında gerçekleşecek olan bu güncelleme ile ağ ücretlerinde önemli düşüşler olacak. Elbette bu güncelleme henüz tamamlanmış değil. Fakat güncelleme için önemli adımlar atılmaya başladı.

Bu adımların atılması bile ETH fiyatının artmasına zemin hazırladı. Geçtiğimiz gün ETH fiyatı 2300 dolar barajını da aşarak önemli bir seviyeyi geride bıraktı.

Elbette ETH geçtiğimiz ay 4000 doların üzerine çıktığı için şimdilik 2300 dolar seviyesi yatırımcılar için çok da cazip görünmüyor. Çünkü ETH’ye çok daha yüksekten giriş yapan milyonlarca yatırımcı var. Tabi ki ETH’nin bir daha 4000 dolar seviyelerini ne zaman göreceğini kestirmek güç.

Dip not olarak belirtelim. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Bitcoin üretiminde zorluk düşüşü madencilerin yüzünü güldürdü: Yeniden yükseliş gelebilir