Joker aslında Harley Quinn tarafından yaratılmış!

Joker aslında Harley Quinn tarafından yaratılmış!

Joker’in başlangıç ​​hikayesi gizemli ve karmaşık, ancak bir yeni çıkan bir Batman çizgi romanı Joker karakterinin aslında Harley Quinn tarafından yaratıldığını ortaya çıkardı.

Joker kendi ​​hikayesini her anlattığında, farklı bir hikaye uydurur. Dönen teoriler arasıbda başarısız bir komedyen olup sonra Joker’e büründüğü ya da bir zamanlar bir kimyasal fıçısına atılan Red Hood adında bir suçlu olduğu yer alıyor. Artık Joker’in hikayesinin daha şaşırtıcı unsurlarından biri, Harley Quinn’in Joker’e ilham veren kişi olarak sunulması. Joker’in yeni ortaya çıkış hikayesi ise şu şekilde: Joker olmadan Jack, yaptığı işte fazlasıyla iyi, hayatın anlamını yitirmiş ve aslında intihar etmeyi düşünen bir sosyopat olarak tasvir ediliyor. Bir akşam, içmek için bir bara gidiyor. Barmenle sohbet eden Jack “Eskiden yaptığım işi severdim,” diye şikayet ediyor. “Sabahları yeni fikirler, yeni kombinasyonlar denemek için heyecanla uyanırdım, yarının menüsünü hayal eden bir şef gibi.” Jack’in sohbet ettiği söz konusu barmen ise Harley Quinn çıkıyor. Harley Quinn, Jack’e hayatına devam etmesi yönünde tavsiyeler veriyor.

Joker aslında Harley Quinn tarafından yaratılmış!

Joker ve Harley’nin birlikteliğini savunan hayranlar için bu güzel bir haber. Ancak bu hikayenin de Joker’in yaratılış teorilerinden biri olduğunu belirtmekte fayda var. Belki de Joker’i bu kadar güzel yapan elementlerden biri asla bilinemeyen karışık bir hikayesinin olması. Tüm parçaların nasıl bir araya geldiği hala muallak olsa da DC evreninin en karanlık karakterlerinden Joker’in hayatında Harley Quinn‘in bir etkisi var.

Huawei Band 6 Pro ve daha fazlası bu ay piyasaya sürülecek