Ethereum fiyatı toparlanmaya başlıyor

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

Geçtiğimiz ay yaşanan güncelleme sonrasında büyük bir çöküş yaşayan Ethereum yavaş yavaş toparlanmaya başladı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ethereum fiyatı toparlanmaya başlıyor. Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Bilindiği üzere uzun bir süredir kripto paralar çok fazla tat vermiyor. Yaşanan büyük düşüş sonrasında Bitcoin başta olmak üzere hiçbir kripto para kendisini toparlayamadı. Şimdi ise asıl merak edilen unsur büyük patlamanın ne zaman yaşanacağı.

Kripto para piyasaları

Pek çok kripto para uzmanı 2023 yılının kripto paralar açısından olumlu geçeceğini düşünüyor. Lakin bu durumun aksini düşünenlerin sayısı da hiç az değil.

Artış bekleyen kripto para uzmanlarının en güvendiği coin ise Ethereum. Bitcoin’den sonraki en büyük coin olan Ethereum bünyesinde pek çok proje yer alıyor. Bu projelerin 2023 yılında daha da artması bekleniyor.

Ukrayna, 13 milyon doların üzerinde kripto para topladı

Ethereum fiyatı toparlanmaya başlıyor

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay Ethereum tarafında bir güncelleme gerçekleşmişti. Bu güncelleme sonrasında Ethereum PoW pozisyonundan PoS pozisyonuna geçiş yapmıştı. Bir başka ifadeyle Ethereum ağındaki madencilik aktiviteleri sona ermişti.

Kripto parada yeni vurgun! BitMart 196 milyon dolar kaybetti!

Bu güncelleme sonrasında Ethereum fiyatı 1200 dolara kadar geriledi. Oysa ki genel beklenti güncelleme sonrasında ETH fiyatının 2000 dolara kadar yükselebileceği yönündeydi. Fakat bu beklenti gerçekleşmedi. Hali hazırda da gerçekleşmenin hayli uzağında.

Tüm olumsuz tabloya rağmen ETH fiyatı son günlerde yavaş yavaş toparlanarak 1600 doların üzerine çıkmayı başardı. Bu toparlanma sürecinin ne kadar devam edeceği ise merak konusu. Bekleyip göreceğiz.

iPhone 14 satışları pek de iyi gitmiyor