Xbox oyuncularına müjde!

Xbox oyuncularına müjde!

Vampire Survivors’ın her ay Steam Deck’te en çok oynanan oyun olmasının bir nedeni var. Oldukça ilgi gören oyun şimdi Xbox kullanıcıları için geliyor. İşte detaylar.

Vampire Survivors, 10 Kasım’da Xbox One ve Xbox Series X/S’ye gelerek ilk kez konsolda çıkış yapacak. Oyun ayrıca Xbox Game Pass’te de satışa sunulacak. Oyunun ABD fiyatının beş dolar olması bekleniyor.

Microsoft’un bu yılın en büyük çıkış yapan hitlerinden birini Game Pass’e getirmesi büyük bir sürpriz değil. Vampire Survivors, PC Game Pass üyeleri için zaten mevcuttu. Ayrıca bu ay konsollara ve Game Pass’e gelen Return to Monkey Island de merak uyandırıyor. Macera serisi Eylül ayında PC ve Switch’e gelmişti. 8 Kasım’da konsol, PC Game Pass ve Cloud Gaming’de satışa sunulacak. Yayıncı Devolver Digital’e göre, Return to Monkey Island o zaman Series X/S ve PlayStation 5’e gelecek, ancak One veya PS4 es geçilecek.

Xbox oyuncularına müjde!

Football Manager 2023’ün konsol sürümü, 8 Kasım’da bulut, konsol ve PC’ye gelecek. Oyunun tam gelişmiş PC versiyonu da Game Pass’e gelecek. Diğer taraftan Football Manager 2022 ve Football Manager 2022 Xbox Edition, Game Pass’ten o gün çıkacak. Game Pass üyelerini bu ay sabırsızlıkla bekleyecek daha pek çok şey var. Ghost Song adlı 2D metroidvania oyunu 3 Kasım’da bulut, konsol ve PC’ye gelecek. Bu yıl için kalan birkaç konsola özel oyundan biri olan Obsidian’s Pentiment, 15 Kasım’da üç platforma da gelecek.

MediaTek Dimensity 9200 Apple A16 Bionic çipini geride bıraktı