Ethereum fiyatı eski gücünün çok uzağında!

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

Ethereum’daki değer kaybı yatırımcıları da tedirgin etmeye başladı. Bazı analistlere göre Ethereum’un PoW’dan PoS sistemine geçmesi kripto para birimi için intihar oldu. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Ethereum fiyatı eski gücünün çok uzağında! Hatırlanacağı üzere Ethereum 2021 yılının Mayıs ayında yeni bir ATH noktasına daha erişmişti. 4000 doların üzerine çıkan Ethereum kendi rekorunu kırmış ve yatırımcılarını sevindirmişti.

Ethereum ve AVAX

Sonrasında ise Ethereum’da ve diğer tüm coinlerde büyük bir düşüş gerçekleşti. Bu düşüş sonrasında ETH fiyatı 1200 dolara kadar düştü. Fakat ETH’nin toparlanması çok kolay olmadı.

Ethereum mu Bitcoin mi sorusu yanıt buldu

Geçtiğimiz yılın Eylül – Ekim döneminde uzun süredir merakla beklenen ETH 2.0 güncellemesi ile birlikte herşey değişti. ETH tüm pazarı da yukarı yönlü etkileyerek fiyatların artmasını sağlamıştı.

Ethereum fiyatı eski gücünün çok uzağında!

Son birkaç gündür kripto paralarda durağan bir tablo söz konusu. Bu tabloyu tetikleyen temel unsur ise Ethereum’da yapılan güncellemeler diyebiliriz. Ethereum ağında gerçekleşen güncellemeler sonrasında özellikle ETH fiyatında ufak bir artış gerçekleşti. Nitekim bu artış diğer coinleri de tetikledi. BTC’nin yukarı yönlü harekete geçmesiyle birlikte, kripto para piyasasının bütününde yeşil bir hareket başladı.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Peki bu durum ne kadar daha devam edecek? Açıkçası bunu kestirmek biraz güç. Fakat farklı analistlerin, önümüzdeki süreç ile ilgili farklı yorumları mevcut.

ETH ağında gerçekleşen güncelleme ile başlayan hareketin uzun soluklu olacağını düşünenlerin sayısı hayli fazla.

Öte yandan bazı analistler ETH’nin ateşinin düşeceğini ve 1200 doların altının kısa vadede geri döneceğini iddia ediyor. Kim haklı bunu zaman gösterecek. Ethereum fiyatı.

Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir!

Netflix, ses getirecek yeni filminin fragmanını yayınladı