Ethereum fiyatı yatırımcılarının yüzünü güldürüyor!

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Son bir hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 15 oranında değer kazanan Ethereum, yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı. Peki Ethereum uzun vadede 4 bin doları görebilecek mi? İşte konunun detayları.

Ethereum fiyatı yatırımcılarının yüzünü güldürüyor! Hemen yazımızın başında belirtelim. Bu içerikteki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanızı öneririz.

Şimdi gelelim haberimize. Bilindiği üzere son günlerde bir ETH kasırgasıdır koptu gidiyor. Bitcoin’in ardından en değerli 2. kripto para konumunda yer alan ETH, sadece son bir haftada yüzde 15 oranında değer kazandı.

Ethereum ve AVAX

Hatırlanacağı üzere Aralık ayında ETH üzerine bir saldırı gerçekleştirileceği konuşuluyordu. Nitekim bu saldırı gerçekleşmedi. Pek çok analist bu saldırı ihtimalinin yüzünden ETH fiyatının baskılandığını söylemişti. Nitekim bu söylemler doğru çıktı.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

Ethereum fiyatı yatırımcılarının yüzünü güldürüyor!

1 Ocak tarihine kadar 1250 doların altında sıkışıp kalan ETH, 1 Ocak sonrasında ise adeta coştu. Kısa sürede 1250 dolar direncini kıran ETH, önce 1300 dolar ardından da 1400 dolar direncini kırarak önemli rekorlara imza attı. Elbette akıllardaki asıl soru Ethereum tekrardan 4000 doları görüp göremeyeceği. Bakalım bu rekor gerçekleşecek mi?

eth

Bazı uzmanlar ETH’nin yükselişinin kademeli olarak devam edeceğini söylüyorlar. Yani dönemsel olarak düşüşler yaşansa da ETH’nin daha gidecek çok yolu var.

Elbette tekrardan dip not olarak hatırlatalım. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Keza ETH’nin 1600 dolar seviyesine ulaşıp 70 dolara kadar düştüğü günleri de unutmamak gerekiyor. Ethereum fiyatı yatırımcılarının yüzünü güldürüyor!

ETH madenciliği bitiyor! İşte tarih