Eski iPhone modellerinin fiyatı az da olsa düştü

Apple 2022 iPhone modelleri hakkında detaylar gelmeye devam ediyor

Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtmasıyla birlikte eski iPhone modellerinin fiyatlarının düşmesi bekleniyordu. Peki bu beklenti ne derecede gerçekleşti? İşte cevabı.

Eski iPhone modellerinin fiyatı az da olsa düştü. Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Apple, merakla beklenen yeni nesil iPhone modellerini tanıttı. Apple 14 Eylül’de gerçekleştirdiği etkinlikte iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modelleriyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıktı.

Daha önceden de tahmin edildiği üzere iPhone 13 modelleri selefi iPhone 12 ile aynı etikete sahip bir şekilde satışa çıktı. Elbette bu durum ABD ve Avrupa için geçerli.

Ülkemizde ise yeni nesil iPhone modelleri, selefi modellere nazaran biraz daha yüksek etiketlerle karşımıza çıktılar.

iPhone söylentili uydu aramaları yalnızca belirli alanlarda çalışacak

Eski iPhone modellerinin fiyatı az da olsa düştü

Peki gelelim asıl soruya. iPhone 13 modellerinin satışa çıkmasıyla birlikte iPhone 12 ve öncesindeki iPhone modellerinin fiyatı düştü mü?

Genel olarak fiyat analizi yapan sitelere baktığımızda, iPhone 12 ve iPhone 11 ailesinin fiyatlarının bir tık düştüğünü görüyoruz. Elbette son günlerde artan dolar kuruyla birlikte fiyatlar yükselir mi, yükselmez mi orası biraz soru işareti.

Eğer şu sıralar yeni bir iPhone almayı düşünüyorsanız tam da zamanı diyebiliriz. Çünkü dolar kuru arttıkça telefon fiyatları da artacaktır. Bu sebepten ötürü telefon alımınızı çok fazla ertelememenizi tavsiye ederiz. Elbette yine de tercih sizin.

HUAWEI P50 online satış listelerinde! İşte detaylar