EPSON L6190 : Küçük ofisler için ideal yazıcı

Epson L6190 2

Fotokopi, faks ve tarama özellikleriyle birlikte hepsi bir arada çözüm sunan tanklı yazıcı Epson L6190 önceki modellere göre yüzde 30 daha küçük

Epson L6190 modelinde görülebileceği üzere mürekkep tankının artık yanda değil, önde ve ürünün içine entegre şekilde konumlandırılmış. Kullanıcılar mürekkep seviyesini daha kolay kontrol edebiliyor ve tasarım da daha ergonomik .

Ürün önceki modellere göre yüzde 30 daha küçük, dolayısıyla az yer kapıyor. Akıllı mürekkep şişesi ile şişe ağızları ve mürekkep tankındaki dolum haznesinin bire bir uyumu söz konusu. Yani yanlışlıkla maviyi siyaha ya da sarıyı kırmızıya doldurmak artık mümkün değil.

L6190’ın sunduğu en büyük avantajlar renk doygunluğu ve elbette ki baskı kapasitesi. Modelde endüstriyel ürünlerde tercih edilen  PrecisionCore teknolojili baskı kafası kullanılıyor. Bu sayede çok daha canlı ve doygun renkler elde ediliyor. Epson resmen  son kullanıcıyı endüstriyel performans ile buluşturuyoruz. Ayrıca baskı kapasitesi de oldukça yüksek. İlk alımda gelen mürekkep setiyle 14 bin sayfa siyah, 11 bin 200 sayfa renkli baskı alabilmeniz mümkün.

Epson L6190 1

Yeni tasarımlı ADF ünitesiyle de kullanım kolaylığı sağlayan Epson L6190, Windows sunucu ailesiyle uyumlu sürücülerle geliyor.

Çernobil Tekrar Enerji Üretimine Başlıyor