Epson tanklı yazıcı ailesini yeniledi

Epson L4160 tanklı yazıcı

Dünyada bir ilke imza atarak ‘orijinal mürekkep tankı sistemli’ yazıcıları tüketiciyle buluşturan Epson, aynı segmentte beş yeni tanklı yazıcı ile piyasaya yenilik kattı.

Üç yeni tanklı yazıcı modelde farklı tasarım: Tanklar önde

Epson’un yeni modellerinden L4150, L4160 ve L6190’da mürekkep tankları önde yer alıyor.  Ön mürekkep tankıyla daha kompakt bir tasarıma sahip modeller ortalama yüzde 30 daha az yer kaplarken, geliştirilmiş mürekkep şişeleriyle de kullanımı kolaylaştırıyor. Tankın öne alınmasıyla sistemde ne kadar mürekkep kaldığının görülmesi de çok daha kolay. Değiştirilen tasarım; sızıntı ve etrafın kirlenmesi riskini en aza indirmek için geliştirilen bir mürekkep dolum sistemiyle destekleniyor.

Epson L6190 tanklı yazıcı

Her aşamada kolay açılan ve yerleştirilen,   doğru tankların ilgili renkle doldurulmasını sağlayan bir mekanizmaya sahip olan şişeler sayesinde sızıntılar da minimize ediliyor. Fotoğraf için geliştirilen siyah pigmet mürekkep ile kaliteli baskı çok düşük maliyetlerle sağlanabiliyor.  Yüksek hassasiyet gerektiren fotoğraflar için L6190’da PrecisionCore baskı kafası kullanılıyor. Türkiye’de satışa sunulan diğer iki model ise L3050 ve L3060. Bu modellerde mürekkep tankı yanda olmakla birlikte tasarımları önceki modellere göre daha kompakt.

Epson L6190 tanklı yazıcı

“En geniş ürün yelpazesini Epson olarak biz sunuyoruz”

Orijinal mürekkep tankı sistemli yazıcıları Epson olarak kendilerinin yarattığının altını çizen Epson Türkiye Müşteri Hizmetleri Müdürü Engin Hıraoğlu; “Yarattığımız teknolojiyi gerek kullanım avantajları, gerekse tasarım olarak sürekli geliştirmeye devam ediyoruz.

Türkiye’de satışa sunduğumuz beş yeni modelle birlikte ürün sayısında 20’ye ulaştık. İster doküman isterse fotoğraf baskısı odaklı olsun; mono, renkli, çok işlevli, A4, A3+ gibi farklı alternatiflerde en geniş ürün yelpazesini biz sunuyoruz. Yüksek baskı kalitesine sayfa başı minimum maliyetle sahip olma avantajı için alternatifleri arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

iPhone X Neden Çıktığı Gibi Tükendi?