Başbakandan imzalı Metallica – Master Of Puppets hediyesi

meta1

İşte siyaset arenasında görmek istediğimiz güzel görüntüler. Biraz Metallica, biraz Guns N’ Roses, biraz da Pink Floyd olmalı mesela…

Geçtiğimiz günlerde siyaset arenasında eşine az rastlanır bir gelişme yaşandı. Danimarka Başbakanı Lars Løkke Rasmussen, Endonezya Başkanı Joko “Jokowi” Widodo’ya bir hediye sundu, ama ne hediye! Rasmussen’in hediyesi, Metallica’nın efsane albümü Master of Puppets’ın yeni hazırlanan büyük kutulu versiyonuydu ve üstelik grubun Danimarkalı davulcusu Lars Ulrich tarafından imzalanmış.

Başbakandan imzalı Metallica - Master Of Puppets hediyesi

Konu hakkında görüşlerini paylaşan Widodo, hediye için çok mutlu olduğunu, kendi müzik zevkinin de Danimarka Başbakanı tarafından bilinmesinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Widodo, Metallica’nın 2013 yılında Endonezya’da verdiği konsere de katılmıştı.

Master of Puppets albümü, 1985 yılının Eylül ile Aralık ayları arasındaki dönemi kapsayan dilimde Kopenhag’da kaydedilmişti ve tüm zamanların en iyi metal albümlerinden bir tanesi olarak gösteriliyor. Albümde özellikle “Battery, Master of Puppets, Sanitarium ve Orion” gibi dikkate değer çalışmalar var. Eğer hala dinlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyoruz.

EPSON L6190 : Küçük ofisler için ideal yazıcı