Epix, akış hizmetini gelecek yıl başlatacak

Epix, akış hizmetini gelecek yıl başlatacak

Akış hizmetleri arasında günümüzde ciddi bir rekabet söz konusu. Bu kapsamda Epix de kendi akış hizmetini başlatacak. İşte tüm detaylar.

Film odaklı Epix akış hizmetini ve TV kanalını 15 Ocak 2023’te MGM+ olarak yeniden başlatıyor. Böylece akış hizmetleri arasına yeni bir rakip daha katılacak. Bu yıl Prime Video ve Disney+ gibi isimler akış hizmetleri arasında ön plana çıkacak bazı içerikler sunmaya başladı. Bu kapsamda şimdi yeni bir rakip daha mevcut.

Aynı zamanda Starz, faaliyet gösterdiği 63 ülkenin 35’i için uluslararası yayın hizmeti Starzplay’i Lionsgate+ olarak yeniden markalaştırdı. Kuzey Amerikalılar her zamanki Starz adını görmeye devam ederken, Lionsgate Play ve Starzplay Arabia da değişmeden kalacak. MGM+’da olduğu gibi, asıl hizmet bozulmadan kalacak. Starz şefi Jeffrey Hirsch’e göre, bu daha çok Lionsgate adının “değerli” doğasından yararlanmak ve öne çıkmaya çalışmakla  ilgili.

Epix, akış hizmetini gelecek yıl başlatacak

TechCrunch, Lionsgate’in Starz’ı stüdyo işinden ayırmayı planladığını ve yan ürünün bu yaz hareketi tamamlamasını umduğunu belirtti. Bu açıkça olmadı, ancak marka değişikliği bu yönde bir adım. Her iki durumda da, strateji tanıdık. CBS All Access’in Paramount+ olarak yeniden canlanmasında olduğu gibi, akış öncelikli bir platform, tanınmış bir markadan en iyi şekilde yararlanma girişimi olabilir.  Bu kapsamda Epix yayın akışı hizmeti neleri sunacak henüz belli değil.

App Store, Rusya’nın en büyük sosyal medya uygulamasını kaldırdı