Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games’te bugünden itibaren ücretsiz olacak oyun belli oldu.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, son haftalarda ise ayağını biraz gazdan çekmiş durumda. Son haftalarda hem ücretsiz oyun sayısını bire düşüren, hem de daha düşük profilli oyunlar veren Epic, bu hafta da benzer bir oyunla karşımızda. Bu hafta Epic Games Store’da ücretsiz hale gelen oyun Floppy Knights oldu. Floppy Knights normalde 279 TL’ye satılıyor olsa da aslında bu fiyatın hakkını vermeyecek kadar düşük profilli bir oyun.

the falconeer

Floppy Knights, 18 Temmuz 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. Bu saatten sonra ise Floppy Knights yerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyun kalıcı olarak sizin olacak.

Floppy Knights’ın Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:

Taktikler, kart oyunu mekanikleriyle birleşiyor; zeki genç mucit ve onun robot kolundaki en yakın arkadaşı Phoebe ve Carlton, sıra tabanlı savaşlarda karşı karşıya geliyor. Şövalyelerinizi seçin, destenizi geliştirin ve zafer için stratejinizi uygulayın!

Samsung Galaxy Z Fold6 Resmen Tanıtıldı