Epic Games Store, 15 günlük ücretsiz oyun kampanyasını sonlandırdı

Epic Games Store, 15 günlük ücretsiz oyun kampanyasını sonlandırdı

Epic Games Store’un 15 Günlük Ücretsiz Oyunlar promosyonu sonuncusunun duyurulması ile bitti. Epic Games Store, kullanıcılara Shenmue III veya Control gibi tek bir oyun hediye etmek yerine, yeniden başlatılan Tomb Raider üçlemesinin tamamını sunmaya hazır: Tomb Raider Game of the Year Edition, Rise of the Tomb Raider 20 Year Kutlama ve Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition. İşte detaylar.

Eşpic Games Store 15 ücretsiz oyun kampanyasını bitirdi. Dünkü Fortnite kesintisinin ardından devam eden sunucu sorunları mağazayı yavaşlattığından, oyunları bugün erken saatlerde dijital kitaplığınıza eklemeye çalışmak olması gerekenden daha zordu. Epic Games tarafından hala sorun yaşanıp yaşanmadığı veya insanların bu oyunları gerçekten isteyip istemediği belli değil, ancak durum sayfasına göre şu anda her şey yolunda gidiyor olmalı. Tim Sweeney’nin Twitter’da onayladığı gibi, şirket sabit bir ücret pazarlıyor, bu nedenle birden milyarlarca dolarlık yazılım çok daha ucuz hale geliyor.

Epic Games Store, 15 günlük ücretsiz oyun kampanyasını sonlandırdı

Şirketin Tomb Raider oyunlarını vermesi için Square Enix’e ne kadar ödediğini bilmiyoruz, ancak 2019’da bir Arkham Trilogy çekilişi şirkete yalnızca 1,5 milyon dolara mal oldu. Bu da Fortnite’ın getirdiği paraya kıyasla kovada göreceli bir düşüş, artı oyun mağazasına daha fazla müşteri eklemenin değeri. Oyunlar 6 Ocak ET 11:00’e kadar ücretsiz olarak eklenebilecekler, bu yüzden oyunları indirmek için oldukça zamanınız var diyebiliriz.

OnePlus 10 Pro gizemli bir detayla ortaya çıktı: Kimse anlam veremiyor (Video)