OnePlus 10 Pro gizemli bir detayla ortaya çıktı: Kimse anlam veremiyor (Video)

OnePlus 10 Pro 2

OnePlus 10 Pro gizemli bir detay ile birlikte kafalarda soru işareti yarattı. Bu cihazda yer alan bir ayrıntı çözülemiyor. İşte o ayrıntı ve tanıtım videosu.

Tüm dünyada büyük bir merakla beklenen OnePlus 10 Pro gizemli bir tanıtım videosu ile ortaya çıktı. Cihaz hakkında çok fazla dedikodu dönüyor. Bu dedikoduların ana kaynağı ise kamera ile ilgili. 2022 yılının önemli amiral gemileri içerisinde yer alacak cihaz hasselblad markası tarafından geliştirilen kamerayı kullanacak.

Kamera çıktısının üzerinde yer alan P2D 50T detayı büyük bir dikkat çekmeyi başardı. Açıkçası kimse bu detayın ne anlama geldiğini bilmiyor. Kısa tanıtım videosuna baktığımızda zaten bu detayın net bir şekilde öne çıkarılmadığı fark ediliyor. Şirket ayrıca yeni tanıtım videosu ile tasarım detaylarını bir kere daha ön plana çıkardı.

OnePlus 10 Pro gizemli özelliklere sahip olabilir

OnePlus tarafından geliştirilen yeni model tasarıma baktığımızda ekranın kenarlara doğru kavisli olduğunu fark ediyoruz. Sol üst köşede delikli bir ön kamera cihazda yer alıyor. Ayrıca arka tarafta üçlü ve kare şeklinde devasa kamera çıkıntılarının olduğu görülüyor.

Tüm bunlara ek olarak kamera çıkıntısının yanında hoparlör olduğu hemen fark ediliyor. 3 kamera ile geleceği kesinleşen bu cihaz aynı zamanda flaş kullanacak. Ayrıca 4. alanda bulunan P2D 50T ifadesi ise çözülemeyen tek ayrıntı oldu. 4 Ocak salı günü tanıtılacak olan bu model işlemci bakımından Snapdragon kullanacak.

200 MP kameralı telefonlar 2022’ye damga vuracak

Ayrıca cihazda 120Hz yenileme hızı yer alması bekleniyor. 8 çekirdekli Snapdragon 8 Gen 1 işlemci bulunacak. Batarya bakımından 5000 mAh güç tercih edilecek. Bu akıllı telefon modeli ile ilgili tüm detayları aktarmaya devam ediyoruz.