Enola Holmes 2 için tüm hazırlıklar tamam

TBMM Netflix

İlk filmi büyük beğeni toplayan Enola Holmes’un devam filmi geliyor. Netflix Enola Holmes 2 için hazırlıkları tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde yayınladığı 9 kere Leyla filmi ile eleştiri oklarını üzerine çeken Netflix yeni bir orijinal içerik için de nabız yoklamaya başladı.

Netflix’in orijinal yapımlarından biri olan Enola Holmes kısa süre önce yayınlanmıştı. Yıldız kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrolünde ise Stranger Things ile ünlenen Millie Bobby Brown bulunuyor. Bilindiği üzere film Sherlock Holmes’un kız kardeşi Enola’nın kayıp olan annesini bulmak için atıldığı macerayı konu ediniyor.

Film yayınlandığı ilk günden sonra uzun bir süre Netflix’te en çok izlenen 10 içerik arasındaki yerini korumuştu. Bu da filmin devamının geleceği yönündeki söylentileri kuvvetlendirmiş durumda. Peki filmin oyuncuları ve yönetmeni bu konu hakkında neler düşünüyor?

Geçtiğimiz günlerde Enola Holmes karakterini canlandıran Millie Bobby konu hakkında bir açıklamada bulunmuş ve Enola’nın anlatacağı daha pek çok macerasının bulunduğunu belirtmişti.

Enola Holmes 2 için herşey hazır

Bobby’nin açıklamasının ardından filmin yönetmeni Harry Bradbeer de benzer söylemlerde bulundu. Bradbeer Enola Holmes’un devamının gelmesi gerektiğini belirtti.

Enola Holmes

Zaten filmin başarısını da göz önüne alacak olursak devam filmi için bir engel bulunmadığını dile getirebiliriz.

Görünen o ki Netflix dijital yayın platformlarında artan rekabeti göz önüne alarak çok daha sağlam içeriklerle karşımıza çıkmaya devam edecek. Umarız dev yayın platformu ülkemizdeki özgün içerik sayısını da arttırır. Bu konuda hali hazırda mevcut çalışmaların olduğunu da biliyoruz.

Uydu fırlatacak drone yaptılar