Enes Batur’la Buluşma Exxen’de başlıyor

Exxen abonelik sayısı

Exxen’in Enes Batur ile hazırlayacağı içerik de belli oldu. İşte Enes Batur’la buluşma hakkındaki detaylar.

Acun Ilıcalı’nın dijital içerik platformu Exxen’in içerikleri belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Exxen’de yayınlanacak olan pek çok içerik açıklamıştı. Bunlardan bazıları TolgShow Filtresiz, Konuşanlar, İşte Bu Benim Masalım, Fight Club’tı. Şimdi bunlara bir yenisi daha eklendi.

Exxen için YouTuber ağırlıklı bir kadro kuran Acun Ilıcalı’nın daha önceden Enes Batur ile görüştüğü zaten biliniyordu. Hatta Enes Batur da yaptığı bir paylaşımda Exxen’e yeni bir içerik hazırladıklarını söylemişti. Şimdi ise bu içeriğin ismi ve detayları belli oldu.

Enes Batur’la Buluşma geliyor!

Exxen’in yeni içeriği Enes Batur’la Buluşma’da kadınlar ve erkeklerin taraf olduğu bir yarışma sunulacak. Bu programdaki tek ünlü sima Enes Batur da olmayacak. Halil İbrahim Göker, Baturay Anar, Cihan Albayrak, hazretiyasuo olarak bilinen Mustafa Yavuz ve Mert Eren Bülbül gibi isimler de programda boy gösterecekler. En azından program afişinden bizim anladığımız bu.

enes baturla bulusma

Asıl merak edilen şey ise Exxen’in ne derece başarılı olacağı. Malum YouTuber tayfasını izleyen kesim belli. Bu kesimin aylık belli bir ücret karşılığında Exxen’e abone olup olmayacakları büyük bir soru işareti diyebiliriz.

Yine de bekleyip göreceğiz. Sonuçta Acun’un tek amacı Türkiye de değil. Exxen ile global pazarda ses getirmek istiyorlar. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Exxen Türkiye dışında hangi ülkelerde kullanılacak?