Enes Batur Gerçek Kahraman Türkiye’de en çok izlenen film oldu!

enes batur

#İŞBİRLİĞİ

Türkiye’de en çok takipçiye sahip olan youtuber Enes Batur’un yeni filmi vizyona girdi. Enes Batur Gerçek Kahraman ilk haftasında en çok izlenen film oldu.

Özellikle küçük yaştaki izleyicilerin merakla bekledikleri EB Gerçek Kahraman vizyona girdi. Türkiye’de en çok takipçiye sahip olan Youtuber Enes Batur’un kendi yazıp kendi oynadığı Enes Batur Gerçek Kahraman açılış haftasında 90.353 izleyiciyle zirvede yer aldı. Enes Batur’un ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi açılış haftasında 454.373 kişi tarafından izlenmişti. Film toplamda 1.483.848 kişi tarafından izlenmiş ve 2018’in en çok izlenen 10 filminden biri olmayı başarmıştı. Nitekim Enes Batur’un yeni filmi aynı başarının hayli uzağında kalacak gibi görünüyor.

enes batur gerçek kahraman

Türkiye’de en çok izlenen filmler

Box Office Türkiye’nin yayınladığı verilere göre, Enes Batur’un zirvede yer aldığı haftada John Wick 3, 58.605 kişi tarafından izlendi ve ikinci sırada kendisine yer buldu. Vizyona yeni giren yapımlardan biri olan Godzilla 2 Canavarlar Kralı ise 40.733 izleyici ile 3. sırada bulunuyor. Disney’in köklü klasiklerinden biri olan Aladdin 37.455 izleyici ile 4. sırada yer alırken, Aykut Enişte ise 30.495 seyirci ile en çok izlenen 5 filmden biri olmayı başardı.

Godzilla 2 ABD’de zirvede!