Enes Batur Hayal mi Gerçek mi zirvede 1 hafta tutunabildi

enes batur

Türkiye’nin en popüler Youtuber’larından biri olan Enes Batur’un başrolünde oynadığı Enes Batur Hayal mi Gerçek mi filmi geçtiğimiz hafta vizyona girmişti. Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan ilk üç günlük dilimde iyi bir başlangıca imza atan film, hafta sonu rakamları baz alındığında, ülkede en çok izlenen film olmayı da başarmıştı.

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi 4. sıraya geriledi

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi, vizyondaki güçlü rakiplerine rağmen ilk haftasında zirveye kurulmayı başarmıştı. Arif v 216 ile Deliha 2 gibi isimleri geride bırakarak ilk sıraya yerleşen filmin hükmü ise yalnızca 1 hafta sürdü.

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi, geçtiğimiz hafta sonu yerini Labirent: Son İsyan isimli yabancı filme bıraktı. Box Office Türkiye tarafından sağlanan verilere göre, geçtiğimiz hafta sonu Arif v 216, 229.233 seyirci ile 2. Deliha 2 205.070 seyirci ile 3., Enes Batur Hayal mi Gerçek mi ise 203.875 seyirci ile 4. sırada yer aldı.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Enes Batur’un filmi toplamda 1.002.248 izleyiciye ulaşarak önemli bir başarıya da imza atmış oldu. Filmin hafta sonu gişesinin düşmesinin temel nedeni, muhtemelen okulların tatil döneminde olmasından kaynaklı olabilir. Keza Enes Batur’un hitap ettiği yaş kitlesi az çok belli. Dolayısıyla birçok çocuk, hafta sonu yerine bu filmi hafta içi de gidip izlemiş olabilir.