En ucuz SUV modelleri Ekim 2019

suv

#İŞBİRLİĞİ

Ekim ayında en ucuz SUV modelleri belli oldu. Geçtiğimiz aya oranla fiyatlar genel ölçüde aynı kalırken, bazı modellerde ufak zamlar dikkat çekti. İşte detaylar.

Son yıllarda Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de SUV segmentindeki araç sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Genel olarak HB tarzı otomobillerden hoşlanıp geniş iç hacmine sahip araç arayanlar SUV tarzı modellere yöneliyorlar.

Peki ülkemizde satılan en ucuz SUV modelleri hangileri? Bu sorunun yanıtını vermeden önce ufak bir hatırlatmada bulunalım.

Bilindiği üzere hali hazırda ülkemizde üretilen bazı yerli üretim otomobil ve hafif ticari araçlarda yüzde 0.49 – 0.69 oranında kredi fırsatı mevcut. Fakat hiçbir SUV modeli bu kampanyaya dahil edilmedi. Çünkü ülkemizde üretilen SUV segmentinde bir araç bulunmuyor.

Bir önceki ayın fiyatları için tıklayın

Durum böyle olunca, SUV modellerinin fiyatlarında da önemli bir değişim yaşanmadı. En ucuz SUV modelleri listemize baktığımızda, fiyatların genel oranda geçtiğimiz ay ile aynı olduğunu görüyoruz. Yalnızca Dacia Duster modelinde ufak bir zam söz konusu. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Ekim ayının en ucuz SUV araçları listesi ile başbaşa bırakalım.

İşte sıfır SUV modelleri fiyatları

Renault Kadjar

en ucuz suv modelleri

Model: Touch 1.3 TCe 140bg
Fiyat: 175.650 TL