En ucuz SUV modelleri Ağustos 2019

suv

#İŞBİRLİĞİ

Temmuz ayında artan SUV fiyatları, Ağustos ayında genel anlamda düştü. Peki Ağustos’ta alabileceğiniz en ucuz SUV modelleri hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Geçtiğimiz ay ÖTV teşvik paketinin sona ermesi ile birlikte otomobil fiyatları bir anda yükselmişti. Doğal olarak bu yükselişten SUV modelleri de nasibini aldı.

SUV segmentindeki model sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Çünkü bu segmente olan talep son yıllarda önemli bir ivme yakaladı. Özellikle Avrupa’da SUV tarzı araçların satışı, sedan araçları yakalamış durumda.

Ülkemizde de aynı durum söz konusu. Özellikle son birkaç yıldır SUV tarzındaki araçlara olan ilgi biraz daha arttı. Bu durumun temel nedeni, bu segmentteki araçların, normal bir sedan otomobil ile 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat aralığına satılması.

Peki Ağustos ayında alabileceğiniz en ucuz SUV modelleri hangileri? Hemen baştan belirtelim. Tercihinizi SUV tarzı bir araçtan yana kullanacaksanız kesenin ağzını biraz açmanız gerekiyor.

Bir önceki aya ait fiyat listesi için tıklayın

Örneğin, sıfır bir benzinli otomobil almak için 70.000TL bandında bir meblağ yeterliyken, söz konusu SUV olduğunda bu miktar 2 katına çıkıyor.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz sıfır SUV modelleri listemiz ile başbaşa bırakalım.

Renault Kadjar

1 Renault Kadjar

Model: Touch 1.3 TCe 140bg
Fiyat: 175.650 TL