En ucuz SUV modelleri – 2019 Nisan

en çok satan suv

#İŞBİRLİĞİ

Son dönemde Avrupa’da artan SUV modasına Türkiye de ayak uydurdu. Peki ülkemizde SUV fiyatları ne durumda? İşte sıfır kilometre en ucuz SUV modelleri!

Son yıllarda SUV tarzı araçların daha fazla tercih edilmeye başladığını biliyoruz. Bu durumun temel sebebi, SUV modellerin daha geniş ve daha yüksek olması. Üstelik bu modeller motor hacmi açısından uçuk değerlerde olmadığı için o kadar fazla yakıt tüketimleri de yok.

Genel olarak ülkemizde popüler olan SUV modellerine baktığımızda motor hacminin 1.6lt civarında olduğunu görüyoruz. Renault, Toyota ve Nissan tarafında ise 1.2’lik motorlarıyla dikkat çeken modeller de mevcut.

Tüm bu koşullar göz önüne alındığında, SUV almanın avantajlı olduğunu söylemek mümkün. Peki ülkemizde sıfır kilometre bir SUV almak için kaç TL’yi gözden çıkarmak gerekiyor? Bugün ki yazımızda en ucuz SUV modelleri listesi ile karşınızdayız.

Mart ayında en çok satan SUV modelleri için tıklayın

Hemen baştan belirtelim. Öyle otomobilde olduğu gibi SUV tarafında 60.000 – 70.000TL civarında paralara araç bulmak mümkün değil. Eğer kaliteli bir SUV almak istiyorsanız en az 150.000TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Bütçesi daha kısıtlı olanlar ise manuel vitesli, boş SUV modellerine bakabilirler. Zira böyle bir SUV’i de işimi görür derseniz 130.000TL civarında birden fazla seçeneğinizin olduğunu belirtelim.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en ucuz SUV modelleri listesi ile başbaşa bırakalım.

İşte en ucuz SUV modelleri!

Dacia Duster

1 Dacia Duster

Model: Comfort 1.6 16v 115 bg 4×2
Fiyat: 92.900 TL