En ucuz dizel otomobiller Ocak 2020

dizel

#İŞBİRLİĞİ

2020 Ocak ayında alabileceğiniz en ucuz sıfır dizel otomobiller hangileri? Yeni yılın ilk listesiyle bu sorunuzu yanıtlıyoruz. İşte detaylar.

Artık dizel otomobiller için yolun sonunun geldiğini söylemek sanırım pek de yanlış olmayacaktır. Bilindiği üzere Avrupa’da fosil yakıtlı araçlara karşı savaş açılmış durumda. Nitekim öncelik de dizel araçlara verildi. Bu bağlamda bazı şehirlerde dizel araç satışı yasaklandı. Hal böyle olunca pek çok üretici de dizel araç üretimine son verdi.

Nitekim bu durumun izleri 2020 model sıfır araçlarda da net bir şekilde izlenebiliyor. Genele bakıldığında geçtiğimiz yıl dizel motor seçeneği olan araçların bu sene olmadığını daha doğrusu üretilmediğini görüyoruz.

Biz de listemizi hazırlarken bayilerden fiyat bilgisi alarak hareket ettik. Zaten hangi otomobilin 2020 modelinin bulunmadığını not olarak sizlerle paylaştık.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayının fiyat listesi için tıklayınız.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2020 Ocak ayında alabileceğiniz en ucuz dizel otomobiller listemiz ile başbaşa bırakalım. (Diğer otomobilleri görüntülemek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Ocak ayında alabileceğiniz en ucuz dizel otomobiller!

Fiat Egea

en ucuz dizel otomobiller

Model: 1.4 M.Jet 95 HP Easy
Fiyat: 126.900 TL