En ucuz benzinli otomobiller Aralık 2019

en ucuz benzinli otomobiller

#İŞBİRLİĞİ

Aralık ayında bazı otomobillerde ufak da olsa fiyat artışı gözlendi. İşte Aralık ayında alabileceğiniz en ucuz benzinli otomobiller.

Malum, ülkemizde sıfır yeni bir otomobil satın alabilmek için hatırı sayılır meblağları gözden çıkarmanız gerekiyor. Çok değil, 2 – 3 yıl öncesine kadar 100.000 TL altına satın alabileceğiniz onlarca sıfır otomobil modeli bulmak mümkündü. Şimdilerde ise 100.000 TL altına satın alabileceğiniz araç sayısı hayli kısıtlı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren ÖTV teşvik kampanyası 2019 Temmuz itibariyle son bulmuştu. Otomobil fiyatlarındaki ani yükselişin önüne geçmek isteyen üreticiler bir dizi kampanya ile fiyatları dizginlemeyi başardılar.

Geçtiğimiz ay devlet bankalarının yerli üretim araçlara verdiği kredi desteği de satışların artmasında önemli rol oynadı.

Geçtiğimiz ayın fiyatları için tıklayın

Aralık ayına geldiğimizde ise sıfır otomobil fiyatlarının az da olsa arttığını görüyoruz. Bazı üreticiler hiç zam yapmazken bazıları ise ufak artışlar yapmış durumda.

Peki Aralık’ta alabileceğiniz en ucuz benzinli otomobiller hangileri? Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu sorunun yanıtı ile başbaşa bırakalım. (Diğer otomobilleri görüntülemek için sayfayı değiştiriniz.)

İşte en ucuz benzinli otomobiller – Aralık

en ucuz benzinli otomobiller

Model: 1.4 Fire 95 HP Easy
Fiyat: 75.400 TL