Philips TV en iyi OLED TV seçildi

2 3

TVDaha önce İngiltere ve Almanya’da ve son olarakta Amsterdam’da düzenlenen, alanında uzman kişilerin televizyon izlemekten aldığı hazzı ölçen PQ (Picture Quality) testinde Philips TV ; yüzde 69’la birinciliği yakalayarak  en iyi OLED TV seçildi.

Yarışma; görüntü işleme teknolojisine sahip 163 ekran Philips TV OLED 804, Sony AF9, Panasonic GZ2000 ve LG C9 televizyonlarıyla gerçekleşti.

Uzmanlar yarışma esnasında yalnızca aldığı hazza odaklandığından, oyladıkları markayı yarışma süresince bilmedi. Testin birinci bölümünde Philips OLED 804 yüzde 38’le birinci olurken, Sony yüzde 30’la ikinci oldu.

Philips TV

Testin ikinci bölümündeyse; canlı ve dinamik modlar arasında geçiş yapılarak TV’lerin görüntü işleme teknolojisinin direkt olarak karşılaştırılması sağlandı.

Canlı modda da yüzde 69 gibi bir skorla PhilipsTV OLED 804 birinci olurken; yüzde 15’le Panasonic GZ2000 ikinci sırada yer aldı.

Philips TV

Test sonuçlarını yorumlayan Philips TV Ürün Stratejisi ve Planlama Direktörü Danny Tack, konuyla ilgili düşüncelerini  “Philips’in sahip olduğu P5 görüntü işleme motorunun gücünü  PQ testiyle kanıtlamak için yola çıktık.

Philips OLED her test ve  modda  tutarlı skorlarla kazandı. Philips TV ’nin sahip olduğu 3.nesil P5 motoruyla piyasadaki en iyi görüntü işlemesine sahip olduğumuzu PQ testiyle kanıtladık. Sonuç hepimizi çok mutlu etti” cümleleriyle ifade etti.  

The Witcher dizisi için yeni paylaşım