En iyi iPhone uygulamaları 2018 – 2

iPhone zammı

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz günlerde birinci bölümünü yayınladığımız en iyi iPhone uygulamaları 2018 yazı diziminin ikinci ve son bölümüyle karşınızdayız. İşte en iyi uygulamalar.

Kısa süre önce en iyi iPhone uygulamaları ile ilgili bir yazıyı sizlerle paylaşmıştık. Bu yazıda en iyi mesajlaşma uygulamalarından, en iyi harita uygulamalarına kadar pek çok kategoride en iyi iPhone uygulamalarını sizlerle paylaşmıştık.

Şimdi ise en iyi iPhone uygulamaları 2018 yazımızın devamı ile karşınızdayız. Yine bu yazıda da çeşitli kategorilerdeki en iyi uygulamaları sizlerle paylaşacağız.

Dilerseniz öncesinde iPhone için en iyi uygulamaları 2018 – 1 yazımıza göz atabilirsiniz.

Şimdiyse lafı daha fazla uzatmadan sizleri en iyi sesli asistan uygulamalarından, en iyi eğitim uygulamasına kadar uzanan yeni listemiz ile başbaşa bırakalım.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Bu listeyi belirlerken, App Store’daki indirilme sayıları ve kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurduk. Yani indirilme sayısı az, kullanıcı yorumları olumlu ya da indirilme sayısı çok olup da kullanıcı yorumlarının olumsuz olduğu uygulamaları listemiz dahil etmedik.

En iyi iPhone uygulamaları 2018 – 2

En iyi sesli asistan uygulaması

Google Assistant

2 google assistant