En iyi çocuk takip uygulamaları

en iyi çocuk takip uygulamaları

#İŞBİRLİĞİ

Aileler için en iyi çocuk takip uygulamaları listesini hazırladık. Çocuğunuzun telefonuna bu uygulamaları yükleyerek, yerini kolayca tespit edebilirsiniz. İşte en iyi çocuk takip uygulamaları!

Ülkemizde son dönemde gündeme gelen kayıp çocuk haberleri 7’den 70’i herkesi yasa boğuyor. Biz de ailelerin çocuklarının güvenliğini sağlamaları için en iyi çocuk takip uygulamaları listesini hazırladık.

Sizler için seçtiğimiz bu uygulamalar ile çocuğunuzun yerini an ve an izleyebilirsiniz. Olası bir kaybolma durumunda ise çocuğunuzun konumunu harita üzerinden görebilirsiniz.

En iyi VPN uygulamaları – 2018

iOS ve Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu uygulamaları, çocuğunuzun telefonuna mutlaka yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Lütfen bu konuda duyarlı olalım ve çocuğumuzun güvenliği için onun özgürlüğünü kısıtlamayacak bir şekilde uzaktan takip edelim.

En iyi çocuk takip uygulamaları

Arkadaş Bul

Çocuğunuz iPhone kullanıyorsa Arkadaş Bul uygulaması ile konumunu takip edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken; Arkadaş Bul uygulamasını kendi iPhone’unuz üzerinden açmanız ve “Ekle” butonuna tıklayarak çocuğunuzun iPhone’una istek atmanız.

Daha sonra çocuğunuzun iPhone’undan isteği kabul etmeniz gerekiyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra çocuğunuzun konumunu Apple Haritalar üzerinden an ve an görebilirsiniz.

Arkadaş Bul

Diğer uygulamalar için lütfen sayfa değiştiriniz.