En iyi iPhone uygulamaları 2018 – 1

en iyi iphone uygulamaları 2018

#İŞBİRLİĞİ

Eğer bir iPhone kullancısıysanız bu haberimiz tam da size göre! 2018’de iPhone için yayınlanan en iyi uygulamalar hangileri? Cevabı en iyi iPhone uygulamaları 2018 yazımızda!

Hiç şüphesiz akıllı telefonların, eski cep telefonlarına nazaran en önemli artısı, sonradan uygulama yüklenebiliyor olması.

Eski cep telefonlarında böyle bir özellik yoktu. O zamanlar telefonla kendi melodinizi oluşturabilmek bile büyük bir lüks sayılıyordu. Şimdilerde ise akıllı telefonların yapabilecekleri, uygulama geliştiricilerin hayal gücüne kalmış durumda.

Bugün iOS ya da Android tabanlı bir telefon için binlerce uygulama mevcut. Tabi ki hal böyle olunca, kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına en uygun uygulamayı bulmakta zorluk çekebiliyorlar.

Bugün ki yazımızda iPhone kullanıcılarının işini kolaylaştırmak adına, 2018’in en kullanışlı uygulamalarını bir araya getiriyoruz.

İşte en iyi iPhone uygulamarı 2018 listesi

En iyi iPhone uygulamaları 2018 listemizde, temel kullanımdan mesajlaşma uygulamasına, takvimden haritalara kadar pek çok opsiyon mevcut.

En iyi iPhone uygulamaları 2018 listemize geçmeden önce şunu da belirtmemiz gerekiyor. Bu uygulamaları seçerken, indirilme sayısı ve kullanıcıların memnuniyet derecesini baz aldık. Yani seçtiğimiz uygulamaların aslında iPhone kullanıcılarının genel tercihini yansıttığını söylemek, yanlış olmayacaktır.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri en iyi iPhone uygulamaları 2018 listemizle başbaşa bırakalım.

En iyi e-posta uygulamaları

Outlook

1 outlook

Spark

1 spark