Apple Watch için en iyi fitness uygulamaları – 2018

apple watch

#İŞBİRLİĞİ

Giyilebilir akıllı cihazlar sektöründe zirvede bulunan Apple Watch için, en iyi uygulamaları mercek altına alıyoruz. İşte Apple Watch için çıkmış en iyi fitness uygulamaları.

Apple akıllı saat pazarına, rakiplerinden hayli sonra giriş yapmıştı. Yaşanan gecikmeye rağmen, Apple Watch’ın giyilebilir akıllı cihazlar sektöründe zirveye yerleşmesi pek de uzun sürmedi.

Cupertino merkezli şirket, Apple Watch’ı tasarlarken iki temel kriteri göz önünde bulundurduğunu açıklamıştı. Spor ve sağlık.

Yani Apple Watch, ilk tanıtıldığı günden bu yana sporla uğraşan geniş bir kesimin, giyilebilir akıllı cihazlar kategorisindeki en gözde cihazı oldu diyebiliriz.

Bilindiği üzere hali hazırda Apple Watch üzerinde, WatchOS ile birlikte gelen bazı fitness kökenli uygulamalar mevcut. Peki bu uygulamalar sizleri ne derece tatmin edebiliyor?

Eğer bu soruya yanıtınız olumsuz yöndeyse sizi şöyle alalım. Çünkü bugün Apple Watch için geliştirilmiş olan en iyi fitness uygulamaları listemizle karşınızdayız.

En iyi fitness uygulamaları listemizi oluştururken, indirilme sayıları ve kullanıcı puanlarını göz önünde bulundurduk. Tabi ki bir de fiyatını. Açıkçası önceliğimiz genel itibariyle ücretsiz uygulamalar oldu. Zaten listedeki uygulamaların büyük bir çoğunluğunu da ücretsiz olarak saatinize indirebiliyorsunuz.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Apple Watch için geliştirilmiş en iyi fitness uygulamaları ile başbaşa bırakalım.

İşte Apple Watch için en iyi fitness uygulamaları;

Strava

Strava

Fiyat: Ücretsiz