En iyi Android uygulamaları – Temmuz

en iyi android uygulamaları

#İŞBİRLİĞİ

Yepyeni bir yazı dizisiyle daha karşınızdayız. Artık her ay Android için yayınlanan ve mutlaka denemeniz gereken en iyi 5 uygulamayı sizlerle paylaşacağız. İşte Temmuz ayının en iyi Android uygulamaları.

Akıllı telefonların bu kadar işlevsel kılan en önemli özellikleri, binlerce uygulamayı çalıştırabiliyor olmaları. Yani bir bakıma akıllı telefonların yapabilecekleri, yazılımcıların, uygulama geliştiricilerin hayal güçlerine bağlı diyebiliriz.

Keza öyle ki bazı uygulama geliştiricileri, 3D Touch destekli iPhone modellerini, hassas teraziye çeviren uygulamalar yayınlamışlardı. Yani akıllı telefonlar ile yapabileceklerimizin belli bir sınırı yok diyebiliriz.

Peki akıllı telefonlar için her uygulamayı takip etmek mümkün mü? Elbette değil. Çünkü Android ya da iOS platformu için hergün yüzlerce, belki de binlerce yeni uygulama yayınlanıyor. Dolayısıyla bu uygulamalar içerisinde hangisinin gerçek anlamda işinize yarayacağını kestirmeniz biraz zor.

Temmuz ayının en iyi Android uygulamaları

Yeni başlattığımız bu yazı dizimizde, her ay yayınlanan uygulamalar arasından en iyilerini siz okurlarımız için seçeceğiz. Her ay yeni bir “en iyi Android uygulamaları” yazısıyla karşınızda olacak.

En iyi Android uygulamaları başlığı altında, o ay yayınlanan en iyi ve en kullanışlı 5 uygulamayı sizlerle paylaşacağız.

Elbette en iyi uygulamaları seçerken, Android marketteki yorumları, kullanıcı memnuniyetini ve indirilme sayılarını göz önünde bulunduracağız.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Temmuz ayının en iyi Android uygulamaları ile başbaşa bırakalım.