En heyecanlı Blockchain projeleri bakın hangileri oldu

En heyecanlı Blockchain projeleri

En heyecanlı Blockchain projeleri ünlü bir borsa kurucusu tarafından açıklandı. Kendisi bu kripto para birimlerine çok güveniyor. Ayrıca onu heyecanlandırmayı başarıyorlar.

En heyecanlı Blockchain projeleri muhtemelen sizin de hoşunuza gidecek. Kripto para dünyasının genç girişimcileri arasında yer alan ve FTX borsasının kurucusu olan kripto milyarderi Sam Bankman-Fried son derece önemli bazı açıklamalara yer verdi. Kendisi kimi kripto para projelerinden çok etkileniyor.

Onu en çok heyecanlandıran ilk kripto para birimi Solana oldu. 2021 yılında yüzde 11 bin civarında büyümeyi başaran bu kripto para birimi şu anda bile çok sert bir boğa sezonu yaşıyor. Ona göre Ethereum platformunun yaptıklarını çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilen Solana ağı 2022 yılında büyük bir patlama yaşayabilir.

En heyecanlı Blockchain projeleri

Ünlü kripto para milyarderi tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda kendisi çok az zincirin yapabildiği bir şeyi Solana ağının yapmasını değerli görüyor. Şimdilerde fiyatı 140 dolar seviyelerinde olan bu kripto para birimi 2022 yılında güçlü bir boğa yaşayabilir.

En heyecanlı Blockchain projeleri

Ünlü analist tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda en heyecanlı bir diğer kripto para birimi olarak AVAX’ı öneriyor. Ona göre Ethereum katil olma ihtimali mümkün. Gerçek ve havalı bir zincir olduğunu söyleyen bu genç girişimci AVAX konusunda son derece umutlu. Ona göre ekip işini biliyor.

Blockchain geleceğin mesleklerini şekillendirecek: Popüler olması beklenen meslekler

En heyecanlı Blockchain projeleri sıralandığında bu ünlü kripto para milyarderi Wrappers platformunu daha değerli görüyor. Ona göre blok zincirleri arasında daha ucuz ve kolay transferler için bu tür platformlar tercih edilebilir. Peki sizin en favori Blockchain ağlarınız hangileri?