En çok satan katlanabilir ekranlı telefon belli oldu

Galaxy Z Fold 4

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtmasına artık günler kalmışken, mevcut modeller hakkında oldukça ilginç bilgiler gelmeye de devam ediyor.

En çok satan katlanabilir ekranlı telefon belli oldu. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklamayla tüm teknoloji meraklılarının heyecan içerisinde beklediği Galaxy Unpacked etkinliğinin 10 Ağustos’ta yapılacağını duyurmuştu. Şirketin bu hamlesi zaten beklenen bir durum olduğu için çok fazla ses getirmedi ancak bugün paylaşılan yeni bir veri, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki kartların yeniden dağıtılmasına neden olabilir.

Samsung çevreci bir hareketle gündemde

Samsung’un önde gelen üst düzey yöneticilerinden biri olan TM Roh, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen katlanabilir akıllı telefonların satış rakamlarından oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. 2021 yılında sevkiyatı yapılan katlanabilir akıllı telefon modeli sayısının, 2020 yılına göre %300 oranında arttığını söyleyen Roh, bu yıl piyasaya sürülecek olan yeni modellerden de benzer türde bir başarı beklediklerini ifade etti.

Samsung Galaxy Z Fold 4, sadece 254 gram ağırlığında olacak

En çok satan katlanabilir ekranlı telefon belli oldu

Sözlerine hangi katlanabilir akıllı telefon modelinin daha çok sattığını açıklayarak devam eden yönetici, bu konuda oldukça şaşırtıcı bilgiler verdi. Roh’un ifade ettiğine göre, 2021 yılında gerçekleşen katlanabilir akıllı telefon satışlarının %70’ini Galaxy Z Flip 3 oluşturuyor. Bu sayının içerisinde her ne kadar hem Flip hem de Fold serilerinin eski modelleri bulunsa da, yine de kalan kısmın çok büyük bir bölümünün Galaxy Z Fold 3’ten oluştuğunu söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Fold

Aslında gerek tasarımı gerekse de fiyatı nedeniyle Galaxy Z Flip 3’ün Galaxy Z Fold 3’den daha fazla sattığı biliniyordu. Ancak yine de aradaki farkın bu kadar fazla olması bütün teknoloji dünyasında şaşkınlık yarattı.

Ünlü Türk şarkıcı OnlyFans hesabı açtı! İlk icraatı soyunmak oldu!