En çok satan iPad modeli belli oldu!

en çok satan ipad modeli

En çok satan iPad modeli bir araştırma şirketi tarafından açıklandı. En popüler iPad modelini merak ediyor musunuz? İşte cevabı…

Akıllı telefon sektörünün öncüsü olan Apple’ın başarılı olduğu bir diğer sektör ise tablet bilgisayar. iPad serisi cihazlar ile pazarın açık ara lideri olan Apple, farklı bütçe ve ihtiyaçlara yönelik modeller sunuyor.

En çok satan iPad modeli hangisi?

Öncelikle Apple’ın tablet konusunda üç ana modeli olduğunu belirtelim. Bunlar iPad mini (7.9 inç), iPad (9.7 inç) ve iPad Pro (12.9 inç). Farklı ekran boyutu ve teknik özellikler ile farklı ihtiyaçları karşılamak isteyen Apple, en büyük başarıyı küçük ekranlı iPad mini modelinde alıyor.

Geçtiğimiz yıl son çeyrekte duyurulan iPad Pro modeli ile sektördeki liderliğini pekiştiren firma için 2014 ve 2015 yılına ait bazı rakamlar paylaşıldı. CIRP isimli analiz şirketinin paylaştığı grafiğe göre Apple en çok küçük ekranlı iPad mini serisinden memnun. Farklı jenerasyonlardan olsa da rakamlar toplandığında 2014 ve 2015 yılının lideri 7.9 inç sunan bu küçük seri. Kullanıcılar daha kolay taşınabilen ve hemen hemen aynı performansı sunan iPad mini modellerine daha çok ilgi gösteriyor. Dolayısıyla iPad mini ailesi için 2014 ve 2015 yıllarında en çok satan iPad modeli diyebiliriz. Detaylı karşılaştırmayı aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

En çok satan iPad modeli bir araştırma şirketi tarafından açıklandı. En popüler iPad modelini merak ediyor musunuz? İşte cevabı… Akıllı telefon sektörünün öncüsü olan Apple’ın başarılı olduğu bir diğer sektör ise tablet bilgisayar. iPad serisi cihazlar ile pazarın açık ara lideri olan Apple, farklı bütçe ve ihtiyaçlara yönelik modeller sunuyor. En çok satan iPad modeli hangisi? Öncelikle Apple’ın tablet konusunda üç ana modeli olduğunu belirtelim. Bunlar iPad mini (7.9 inç), iPad (9.7 inç) ve iPad Pro (12.9 inç). Farklı ekran boyutu ve teknik özellikler ile farklı ihtiyaçları karşılamak isteyen Apple, en büyük başarıyı küçük ekranlı iPad mini modelinde alıyor. Geçtiğimiz yıl son çeyrekte duyurulan iPad Pro modeli ile sektördeki liderliğini pekiştiren firma için 2014 ve 2015 yılına ait bazı rakamlar paylaşıldı. CIRP isimli analiz şirketinin paylaştığı grafiğe göre Apple en çok küçük ekranlı iPad mini serisinden memnun. Farklı jenerasyonlardan olsa da rakamlar toplandığında 2014 ve 2015 yılının lideri 7.9 inç sunan bu küçük seri. Kullanıcılar daha kolay taşınabilen ve hemen hemen aynı performansı sunan iPad mini modellerine daha çok ilgi gösteriyor. Dolayısıyla iPad mini ailesi için 2014 ve 2015 yıllarında en çok satan iPad modeli diyebiliriz. Detaylı karşılaştırmayı aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Apple Watch ile sağlığınızı kontrol edin