HTC One A9 ses performansı

htc one a9 kampanyasi

HTC One A9, tek parça metal tasarımı ile fazlasıyla asil duruyor. 9 mm inceliğinde Aluminyum kasa ve 143 gr’lık ağırlığı ile kendisinden fazlasıyla söz ettiriyor. Fakat bu ürünün özellikleri bunlarla sınırlı değil. HTC One A9 ses özellikleri ile de kendisini farklılaştırıyor. Daha doğrusu desteklediği 24 bit Audio ses teknolojisi sayesinde müziğe yeni bir soluk katıyor.

HTC One A9 ses tasarımında 20 yıllık deneyimin zirvesini temsil ettiğini söylemeliyiz. Bu ürün devre kartı tasarımından her bir elektrik bileşenin yerleşimine dek her yönüyle ses parazitini azaltmak ve bozulmayı en aza indirmek için tasarlandığı bir gerçek.

Dolaysıyla bir akıllı telefondan hiç duymadığınız ses zenginliği ve derinliği için, Dolby Audio Surround yani 24-bit yüksek çözünürlüklü ses verebilen DAC ve dahili amfi ile donatılmış. HTC One A9 dahili DAC ile 16-bit sesi 24-bit yüksek çözünürlüklü sese dönüştürüyor. Bunun anlamı müziğini gerçekten amaçlandığı netlikte duymanı sağlayan yüksek kaliteli ses oluşturması. Yani dahili amfi ile pazardaki en yüksek güç çıkışı ve en iyi ses kalitesini sunması.

HTC One A9’da daha önceki modellerde bildiğimiz Stereo Boomsound hoparlörler kullanmıyor. One A9’un hoparlörleri alt kenarda yer alıyor ve Boomsound hoparlörler kadar da iddialı değil. Yazılıma baktığımızda Equalizer ve ev yapımı bir müzik uygulamasının yer almamasının elbette bir nedeni var. HTC, kullanıcıların ses ayarları ile oynayıp kaliteyi bozmasını istemiyor. Sonuçta DAC her şeyi otomatik ayarlıyor ve 24 bit 192 Hz’lik ses çözünürlüğü de cihazı mükemmel bir ses kalitesine ulaştırıyor.

Dolaysıyla her notayı canlı stüdyo kaydı kalitesinde duymanız mümkün.

Facebook Messenger materyal tasarıma geçiyor!