En çok izlenen DC filmleri

dc

#İŞBİRLİĞİ

DC’nin sinematik evren konusunda Marvel kadar başarılı olmadığı gün gibi ortada. Fakat solo filmler söz konusu olduğunda DC pek de fena bir performans sergilemiyor. İşte en çok izlenen DC filmleri.

Geçmişte DC’nin sinema konusunda Marvel’a karşı bariz  bir üstünlüğü vardı. Özellikle Superman ve Batman sayesinde DC beyaz perdenin gediklisi haline gelmişti. Fakat teknolojinin gelişmesiyle birlikte Marvel karakterleri birer birer beyaz perdeye konuk olmaya başlayınca işler değişti.

DC solo filmlerde başarılı olmaya devam etse de iş sinematik evren kurmaya geldiğinde herşey sarpa sardı. Öyle ki çok büyük bir proje olarak nitelendirilen Justice League, DC’nin en büyük hayal kırıklıklarından biri haline geldi.

Genel olarak en çok izlenen DC filmleri listesine baktığımızda, zirvede eski Batman solo filmlerinin bulunduğunu görüyoruz. Gerçekten de Christian Bale’ın Batman karakterine hayat verdiği Dark Knight serisi muazzam bir başarı yakalamıştı.

Dünyanın en çok satan oyun konsolları

Belki DC sinematik evreninde de yola Christian Bale ile devam kararı alınsaydı işler çok daha farklı olabilirdi.

Şimdilerde DC sinematik evreni dağılmak üzere diyebiliriz. Gerçi yeni vizyona giren Aquaman gelecek için umut vaat ediyor. Lakin Warner Bros.’un bu evrenin devamına pek de sıcak bakmadığı, gün gibi ortada.

Şimdi önümüzdeki dönemde Wonder Woman’ın 1980 – 1990 döneminde yaşadıklarına odaklanacak bir proje mevcut. Henüz bu filmin çekimlerine başlanmış değil. Fakat filmin Justice League sonrasında geçmiyor oluşu, evrenin devam ettirilmeyeceği yönünde söylentilere neden oldu.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri en çok izlenen DC filmleri ile başbaşa bırakalım.

Geçmişten günümüze en çok izlenen DC filmleri

Dark Knight Rises

Çıkış Yılı: 2012
Toplam Hasılat: 1.084 milyar dolar