Samsung, katlanabilir telefonu için çıkış dönemini paylaştı

samsung 3

Son yıllarda pek çok üreticinin katlanabilir telefonlar üzerine çalışmaları bulunuyor. Şüphesiz bunlar arasında özellikle Samsung’un ismini sıklıkla duyuyoruz ve gelen son bilgilere bakılırsa da katlanabilir telefon pek uzakta değil.

Samsung, katlanabilir telefonu için çıkış dönemini paylaştı

Gelen yeni bilgilere göre firma, Amerika’daki özel bir fuarda, kapalı kapılar ardında ilk katlanabilir telefonunu özel bir katılımcı kitlesine gösterdi ve ürünün seri üretime hazır olduğunu bildirdi. Öte yandan şirketin Ürün Stratejileri ve Pazarlama Yöneticisi Suzanne de Silva da Digirtal Trend’e konuşarak katlanabilir akıllı telefonun 2019’un ilk yarısı itibarıyla satışta olacağını belirtti.

Samsung, katlanabilir telefonu için çıkış dönemini paylaştı

Bildiğiniz gibi Samsung’un pek çok modelini dünyanın pek çok ülkesinde bulabilmek mümkün, ancak katlanabilir cihaz için ilk etapta temkinli davranılabilir. Daha önce bir Samsung sözcüsü Gizmodo’ya konuşmuş ve en az 1 milyon adet üretilmesi planlanan katlanabilir cihazın seçili marketlerde satışa sunulacağını söylemişti.

Biraz düşününce, bu seçili marketlerden ilkinin Güney Kore olması büyük ihtimal. Bir de, cihazın 1850 dolar civarında fiyatla gelmesi bekleniyor. Bakalım nasıl bir telefon olacak…

Hızlı şarj özellikli Huawei Mate 20 Lite ile hayatınıza verim katın