Elon Musk’ın serveti 2 yılda eridi!

Elon Musk, Twitter davasıyla ilgili ifade verecek

Büyük başın derdi de büyük oluyor! Dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın son 2 yılda kaybettiği parayı duyunca dudaklarınız uçuklayacak.

Elon Musk’ın serveti 2 yılda eridi! Dünyanın en zengin insanlarının sahip oldukları paralar öylesine ütopik boyutlardaki, bu insanların servetleri ne kadar erirse erisin onlara hiçbir şey olmaz gibi düşünülüyor.

Hatta bir ara sosyal medya da viral olan bir videoda, videoyu hazırlayan kişi Amazon’un CEO’su Jeff Bezos’un servetini kilolarca pirinç ile sembolize etmiş ve onun içinden bir avuç pirinç alarak elindeki kadar parayla evler, arabalar, yatlar, uçaklar almasına rağmen daha bunun onlarca katı paranın kenarda durduğunu göstermişti. Ancak modern ekonomi o içerik üreticisi kadar insaflı davranmıyor.

Elon Musk, Donald Trump yasağını kaldırıyor

Elon Musk’ın serveti 2 yılda eridi!

Pandemi, savaş, enflasyon, işsizlik ve ekonomik sıkıntılar derken, dünyanın en zengin insanlarının onlarca milyar doları bir anda buhar olup uçtu. Son iki yıl içerisinde kişisel serveti en çok eriyen iş insanı ise dünyanın en zengin insanları listesinin de başında olan Elon Musk oldu.

Elon Musk, bu hesapların banlanacağını duyurdu!

Güncel hesaplamalara göre şu an yaklaşık 190 milyar dolar kişisel serveti bulunan Musk, son iki yıl içerisinde tam 100 milyar dolarını kaybederek buraya geldi. Ancak burada hemen bir virgül koymak ve bu 100 milyar doların 44 milyar dolarının Twitter’a gittiğini hatırlatmak gerekir.

Elon Musk etkisi

Eğer bu alımı bir varlık olarak değerlendirirsek o zaman en çok para kaybeden milyarderler listesinin zirvesine Meta CEO’su Mark Zuckerberg yerleşecektir. Nitekim ünlü isim son 2 yılda neredeyse 84 milyar dolar kaybetti ve işin kötüsü bu paranın 1 doları bile Elon Musk’da olduğu gibi varlık alımına harcanmadı.

PlayStation VR2 parmak kontrolleriyle etkiledi